Student Pride NL on Tour is een concept geboren uit het samenvoegen van een netwerk- en een kennisevenement. Dit evenement bestaat meestal uit een panel met professionals dat inhoudelijk in gesprek gaat over seksuele en genderdiversiteit op de werkvloer en in het onderwijs. Vervolgens is er een netwerkborrel waar de bezoekers elkaar kunnen leren kennen en kan er worden gesproken over de onderwerpen die zijn behandeld door het panel.

Student Pride NL wil hiermee een laagdrempelig evenement creëren over seksuele en genderdiversiteit en studenten, medewerkers van onderwijsinstellingen en bedrijven samenbrengen.

Agenda Student Pride NL on Tour

14 april 2020 – Amsterdam, Hogeschool Inholland. Op 14 april host Student Pride NL in samenwerking met onderwijspartner Hogeschool Inholland de eerste Student Pride NL on Tour in Amsterdam. Meer informatie over de inhoud van het evenement en de registratie zullen snel volgen. (I.v.m. COVID-19 wordt dit evenement verplaatst naar een tot nader te  bepalen datum.)

24 september 2020 – Rotterdam, KPN. Op 24 september host Student Pride NL in samenwerking met corporate partner KPN Student Pride NL on Tour gecombineerd met de bedrijvenborrel die jaarlijks plaatsvindt tijdens Rotterdam Pride. Tijdens dit evenement zal er onder andere een lezing aangeboden worden over seksuele en genderdiversiteit op de werkvloer, gevolgd door de bedrijvenborrel. Hier kunnen studenten kennismaken met het inclusiviteitsbeleid van verschillende organisaties. Meer informatie over de inhoud van het evenement en de registratie zullen snel volgen.

Wil jij een een Student Pride NL on Tour in jouw stad organiseren? Neem contact met ons op!